Located in an established residential neighborhood in the easterly portion of Vail, Colorado, Station Number 1 was originally constructed in the early 1980's  based on a design by the principals of Pierce Architects.  The scale of the project fits comfortably within the fabric of the surrounding community and served the needs of the citizens of  Vail for more than 30 years.

Pierce Architects was selected (based on the award winning remodel of Station 2) to adapt the existing facility to new methods of firefighting and accommodation of contemporary firefighting equipment. The entire facility received new finishes inside and out, maintains two employee housing units, and is planned to serve the community for decades to come.

200 OK

OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.