The design of this residence presented exceptional challenges. The homeowners found a gem in the site of a 1960s triplex: they selected it for its proximity to Gore Creek.  The 2,000-square-foot home, was torn down to make room for their new, 4,500-square-foot home.  In order to maintain the intimate relationship with the creek (something not favored by the zoning code) and maximize the development rights, the new home had to be built on the original, smaller building footprint and foundations.

To further communicate the home’s relationship to its surrounding mountain environment, a natural Farmer’s Stone was selected for both exterior and interior accents.  On the outside, the rough-cut stone was used for window and door surrounds, chimneys, columns and archways.  The theme was carried to the inside, where the stone was used in the entry and for feature walls, archways and the two-sided wall that houses the fireplace and entertainment center, a focal point in the home.

200 OK

OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.