This project is located on a well treed site. One of the project goals was to preserve as many mature trees as possible, as well as the existing sub-surface drainage patterns by minimizing impact to the site excavation and grading. Several design features were incorporated to accomplish this.

Slender piers were used as a building foundation rather than a continuous spread footer.

A bridge links the street level with the main entry to allow root systems to remain undisturbed.  

Rectangular building masses are oriented in the direction of the topography to minimize cut and fill.

A rotunda entry acts as the central pivot of both residences.

200 OK

OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.